Talousuutiset kätevästi: Talous.com

Björn Wahlroosin sijoitusvinkit


Sijoita niin kuin Nalle. Björn Wahlroosin parhaat sijoitusvinkit ja talousajatukset eri medioista kerätty kootusti Björn Wahlroosin. Poimi parhaat sijoitusvinkit ja ala kasvattamaan varallisuuttasi.1) Joku aina vaurastuu
"Mikään maa ei ole koskaan pystynyt tuottamaan taloudellista kasvua ja kansallista vaurastumista ilman, että tietyt yksilöt vaurastuvat. Ilman yksilöiden työntekoon ja yrittäjyyteen liittyvää vaurastumista ei ole mitään taloudellista kasvua tai veropohjaa, jota voisi verottaa."
www.iltasanomat.fi, 17.02.2011


2) Muuta pois Suomesta
"Jos haluat perustaa yrityksen, sinun tulisi tehdä se Virossa. Jos sinun tarvitsee rakentaa yritykselle pääkonttori, on Pietari oikea valinta. Perintöjärjestelyjä miettivän varakkaan perheen olisi viisasta muuttaa Tukholmaan. Ja se joka haluaa perustaa holding-yrityksen, kannattaisi valita Oslo."
www.kauppalehti.fi, 02.02.2010

3) Vapaa-aika verolle
"Vapaa-ajalla on arvoa. Itse asiassa se on ainoa verottamaton hyödyke. Miksei sitä veroteta?"
www.kauppalehti.fi, 17.08.2011


4) Kehitysapu
"Jos olisin poliittisesti oikein epäkorrekti, sanoisin, että suurin yksittäinen leikkauskohde on kehitysapu. Olemme 50 vuotta heittäneet rahaa Kankkulan kaivoon. Ehkä hissukseen voisi alkaa myöntää, että tälläkään keisarilla ei ole vaatteita."
www.suomenkuvalehti.fi, 19.3.2010

5) Osta ja pidä
"Ostat ja pidät osakkeen pitkään. Tämä on minunkin sydäntä lähellä oleva sijoitusfilosofia”, Wahlroos summaa. Hän sai tänä keväänä Sammosta 11,8 miljoonaa euroa osinkoja, josta meni 2,2 miljoonaa euroa veroa.
www.arvopaperi.fi, 22.4.2010


Printed from: http://www.talousvinkit.com/bjorn-wahlroosin-sijoitusvinkit/ .
© 2018.

Paljon matkatarjouksia:
www.kuumat.com