Talousuutiset kätevästi: Talous.com

Eero Lehti


Sijoita, niin kuin Eero Lehti.
Tältä sivultä löydät eri medialähteistä poimittuja Eero Lehden sijoitusvinkkejä ja talouteen liittyviä puheita. Poimi vinkit oman sijoitussalkkusi muokkaamiseen.1) Menestyksen tekijät
"Olen yrittänyt oppia arvioimaan, mitkä tekijät yksittäisen yrittäjän kohdalla johtavat menestymiseen: paljon on kiinni ihmisen kyvystä kasvaa, ja paljon riippuu myös markkinaympäristöstä ja muista tekijöistä."
www.fremantlemedia.fi

2) Yrittäjyyden synty
"Yrittäjäurani on kodin peruja. Vanhemmillani oli kauppa kolmannessa polvessa ja äidin suvulla oli ollut verhoiluliikkeitä. Aika nopeasti teini-iässä tajusin, että haluan itse vastata omista asioistani."
www.uranus.fi


3) Kaikkea piti osata
"Siinä opin tuntemaan monenlaisia ihmisiä ja tavaroita, lastasin sementtiä, leikkasin lasia. Kaikkea piti osata. Myöhemmin yrittäjänä olen todennut, että sitä helpommalla pääsee eteenpäin mitä useamman asian osaa tehdä itse. Ja on tietenkin tärkeää tietää mitä ei osaa."
www.uranus.fi

4) Sparraajaverkosto
"Minulla oli lapsesta saakka pääosin itseäni muutaman vuoden vanhempia kavereita. Kokeneilta kysyen oppii halvemmalla kuin kokeilemalla kaiken itse. Kontaktipintaa ja sparraajaverkostoa kannattaa olla."
www.uranus.fi


5) Alussa taidot, lopussa tieto
"Työuran alussa taidot ovat keskeisempiä kuin tiedot. Pitää osata tehdä itse. Myöhemmin ja luonnostaan kartuttuaan tiedot ovat tärkeämpiä kuin taidot."
www.uranus.fi

6) Otsa hiessä markka tienataan
"Olen saanut sellaisen kotikasvatuksen, että kun otsa hiessä markka tienataan, sitä ei saa haaskata huoletta menemään."
www.iltasanomat.fi


7) Osta halvalla
"Käyn joka viikko kirpputorilla ostamassa jotakin, mitä tarvitsen joskus toisessa elämässä. Ostan ylipäätään aina, kun halvalla saa. Lidlissäkin ostan aina punaisella hintalapulla merkittyjä tuotteita"
www.iltasanomat.fi

8) Ostamalla varallisuutta
"Käyn joka viikko kirpputorilla ostamassa jotakin, mitä tarvitsen joskus toisessa elämässä. Ostan ylipäätään aina, kun halvalla saa. Ostaminen on mielestäni tehokkain tapa luoda varallisuutta, kun sen vain osaa tehdä fiksusti."
www.iltasanomat.fi

Printed from: http://www.talousvinkit.com/eero-lehti/ .
© 2018.

Paljon matkatarjouksia:
www.kuumat.com