Talousuutiset kätevästi: Talous.com

Kyösti Kakkonen


Sijoita, kuin Kyösti Kakkonen. Tältä sivultä löydät eri medialähteistä poimittuja Kyösti Kakkosen sijoitusvinkkejä ja talouteen liittyviä puheita. Poimi vinkit oman sijoitussalkkusi muokkaamiseen.1) Hanki paljon kavereita
”Suomi on niin pieni maa, että kyllä tunnetut toimijat saavat kutsuja samoihin tilaisuuksiin. Sitä kautta verkostot muodostuvat. Pitää myös muistaa, että ovimiehellä voi olla kaupunginvaltuuston nuija kädessään. Ihmisillä on erilaisia rooleja. On eduksi tuntea ihmisiä ja hankkia paljon kavereita.”
Talouselämä, 29.5.2009

2) Kova ja joustava
"Toimitusjohtajan rooli ja työ on päivittäistä monimuotoisten ongelmien ratkaisua. Se, joka osaa toistuvasti ratkaista ongelmia parhaiten, menestyy. Yritysjohtajaltakin vaaditaan kovuutta, ettei maailma käytä hyväksi. Pelkkä kovuus ei kuitenkaan riitä, sillä silloin menee rikki. Sen takia pitää olla myös joustava. Usein sovittelu ja yhteistyön rakentaminen ovat ainoita tapoja edetä. Pelkästään joustavakaan ei saa olla, sillä jeesjees-miestäkin käytetään vain hyväksi."
www.yrittajat.fi, 10.12.2010


3) Elämän karhunpaini
"Olen elämässä oppinut sen, ettei mitään saa helpolla. Mitä kovempi vääntö, sitä hienommalta ongelman selättäminen tuntuu. Elämän karhunpainia saa käydä koko ajan."
www.yrittajat.fi, 10.12.2010

Printed from: http://www.talousvinkit.com/kyosti-kakkonen/ .
© 2018.

Paljon matkatarjouksia:
www.kuumat.com