Talousuutiset kätevästi: Talous.com

Mikko Laakkosen sijoitusvinkit


Sijoita, niin kuin Mikko. Tältä sivultä löydät eri medialähteistä poimittuja Mikko Laakkosen sijoitusvinkkejä ja talouteen liittyviä puheita. Poimi vinkit oman sijoitussalkkusi muokkaamiseen.1) Listautumisella haetaan rahaa
”Sitä vartenhan pörssiin mennään, että sieltä saa rahaa. Kyllä, meiltä (vähemmistöosakkailta) saa rahoitusta. Minulla on nyt sen verran luja usko Laroxin kehitykseen, että olen valmis panemaan lisää rahaa kiinni yhtiöön.”
www.talouselama.fi, (6.9.2002)


2) Velkarahalla pörssiin
”Velkarahan käyttö vaatii kohteilta hyvää kassavirtaa ja halua maksaa kunnon osingot. Osinkotuloilla pystyy rahoittamaan lainojen korot."
www.talouselama.fi, (4.9.2007)

3) Nollaosinko on signaali
”Osingot rohkaisisivat kurssinousuun. Osinkorahat voisi sijoittaa osakkeisiin. Nollaosinko on signaali, ettei yritys usko itsekään tulevaisuuteen.”
www.talouselama.fi (13.1.2009)


4) Luota tiedottamiseen
”Taloustieteilijöiden luvut perustuvat historiatietoon, joten en anna niille paljon painoarvoa. Yritysjohto näkee parhaiten tulevaisuuteen. Luotan suomalaisten yhtiöiden tiedottamiseen, se on niin tiukasti säänneltyä."
www.talouselama.fi, (4.9.2007)

5) Kassavirta on tärkeää
”Olen kiinnostunut siitä, kuinka hyvin toiminta tuottaa kassavirtaa. Tällä tavoin löydän usein alihinnoiteltuja osakkeita, jotka parin vuoden kuluessa lähtevät kunnon nousuun."
www.talouselama.fi, (4.9.2007)

6) Pienistä yhtiöistä parhaat voitot
”Pienet yritykset ovat kuin suupaloja, jos isot lähtevät ostoksille. Siksi niissä on usein todella kovat preemiot. Pienistä yhtiöistä olen saanut parhaat tuotot"
www.arvopaperi.fi, (22.6.2006)

Printed from: http://www.talousvinkit.com/mikko-laakkosen-sijoitusvinkit/ .
© 2018.

Paljon matkatarjouksia:
www.kuumat.com