Talousuutiset kätevästi: Talous.com

Toivo Sukari


Vaurastu Sukarin opeilla. Tältä sivultä löydät eri medialähteistä poimittuja Toivo Sukarin sijoitusvinkkejä ja talouteen liittyviä puheita. Poimi vinkit oman sijoitussalkkusi muokkaamiseen.1) Ensimmäiset kiinteistöbisnekset
"Ensimmäiset kiinteistöbisnekset olivat tonttien hankintaa, lomamökkien rakentamista ja myymistä, pienempien liikerakennusten kauppaa. Lempäälän Ideapark on nyt arvostettu saavutus, vaikka alussa epäilijöitä riitti."
www.fremantlemedia.fi

2) Sijainti, sijainti, sijainti

"Kolme tärkeintä asiaa kaupalle ovat paikka, paikka ja paikka. Ja kyllähän nyt jokainen ymmärtää, että nykyinen kauppakeskus on aivan väärässä paikassa.

Sukarin mukaan uuden kauppakeskuksen tultua Maskun nykyinen kauppakeskus kuolee pois.

"Maskun nykyinen kauppakeskus on vähän kuin Sulo Vilenin huoltoasema. Näkyy hyvin moottoritielle, mutta ei pääse millään perille. Se pitää vaan hyväksyä, että kaikella on aikansa, ja Maskun vanha kauppakeskus tulee ilman muuta kuolemaan pois."
Yle.fi, 11.3.2016


3) Moninainen ilmapiiri
"Uskonnossa on paljon hyvää etiikkaakin, mutta ahdasmielisyyttä en enää salli. Moninaisessa ilmapiirissä kukkivat hyvät liikeideat ja ajatukset."
Iltalehti.fi, 20.3.2016

4) Lamalääke
"Suomi nousee lamasta vain ideoilla, työllä ja yrittämisellä. Kaikkien on osallistuttava Suomi nousuun -talkoisiin. Myös vauraampien on oltava talkoissa mukana, osinkoveroa voitaisiin korottaa."
Iltalehti.fi, 28.6.2015


Printed from: http://www.talousvinkit.com/toivo-sukari/ .
© 2018.

Paljon matkatarjouksia:
www.kuumat.com