Talousuutiset kätevästi: Talous.com

Vesa Puttosen sijoitusvinkit


Vesa Puttosen sijoitusvinkit. Tältä sivultä löydät eri medialähteistä poimittuja Vesa Puttosen sijoitusvinkkejä ja talouteen liittyviä puheita. Poimi vinkit oman sijoitussalkkusi muokkaamiseen.


1) Ole arvosijoittaja
"Olen arvosijoittaja. Voin sijoittaa huonoltakin näyttävään yritykseen, jos sen saa halvalla. Mutta jokin näkymä yrityksellä pitää tulevaisuudessa olla."
www.porssisaatio.fi, 18.2.2010


2) Varo vauhtisokeutta
"Huonoin sijoitukseni oli porilainen kehitysyhtiö Mancon, joka meni konkurssiin 1989. Sinne menivät säästöt ja vähän lainarahaakin. Vauhtisokeus iski."
www.porssisaatio.fi, 18.2.2010

3) Etsi tupakantumppeja
"Etsi tupakantumppeja, siirrä katseesi katuojaan. Hyljeksityistä, mutta potentiaalisista nousuosakkeista saat kunnollisen arvonnousun - kunhan olet tehnyt taustatyösi kunnolla ja ymmärrät alan yleisen bisneslogiikan."
www.kauppalehti.fi, 11.11.2009


4) Purkkilihaa ja ammuksia
"Jos kaikki menee ihan oikeesti pieleen, niin pitää ostaa purkitettua lihaa ja haulikon ammuksia."
www.taloustaito.fi, 26.8.2011

5) Älä hötkyile
"Menestyneet sijoittajat harjoittelevat myös vastatuulessa, silloinhan se kunto nousee. Nykytiedon valossa on pahinta, että hötkyilee itsensä ulos markkinoilta, varsinkin jos on sijoittanut vain osan varallisuudestaan."
www.iltasanomat.fi, 19.06.2006


6) Sijoittaminen on tylsää
"Sijoittaminen ei ole kovin seksikästä toimintaa, vaan aika yksinkertaista ja tylsää, jossa ostetaan halpoja osakkeita ja sitten omistetaan ja odotetaan."
www.kl.fi, 06.09.2011

7) Osta ei muodikkaita yhtiöitä
"Keskiarvoistuminen johtaa siihen, että ennen pitkää hyvistä ja huonoista yrityksistä tulee aikaisempaa keskinkertaisempia. Tämän vuoksi sijoittajan kannattaa ostaa pois muodista olevia halpoja osakkeita, ei suosikkiyhtiöitä."
www.taaleritehdas.fi, 26.5.2010

8) Älä anna sijoitusneuvoja
"Älä ikinä anna sijoitusneuvoja, mutta aina voit itse kertoa mihin itse olet sijoittanut. Mikään ei ole niin kiittämätöntä, kuin antaa sijoitusnevoja."
www.radiorock.fi, 08.08.2011


Printed from: http://www.talousvinkit.com/vesa-puttosen-sijoitusvinkit/ .
© 2018.

Paljon matkatarjouksia:
www.kuumat.com